Model CEMP de Pèrdua de Pes 2 de maig

Activitat Esportiva:

«El primer pas abans de començar a realitzar activitat física ha de ser avaluar el nostre estat físic».

– Per avaluar el nostre estat físic cal valorar quina és la nostra activitat física diària i a quina intensitat la realitzem.

– Els objectius han de ser sempre a mig i llarg termini, per tal de realitzar progressions saludables i per a consolidar els nostres resultats.

Per a valorar la nostra progressió haurem d’utilitzar eines de control que ens facilitin dades relatives al nostre objectiu. Així, per millorar la nostra composició corporal haurem de fer controls periòdics (cada dues a quatre setmanes) del nostre pes, % de greix, contorns, massa muscular, etc.

– Portar un seguiment de la nostra activitat física és un bon element de control i motivació.

Nutrició:

«Segons el tipus d’aliment, cal triar la tècnica de cocció que respecti millor la conservació dels nutrients, els gustos, la textura i els aromes».

– Diferents opcions de cuinat saludable són: Bullit, Planxa, Vapor, Microones, Papillota, Forn.

– Les tècniques de cocció més saludables són les que no requereixen l’addició de greixos.

 «Informació, més desenvolupada, enviada per mail als participants del Model CEMP de Pèrdua de Pes»