ALTRES ACTIVITATS

Un dels valors afegits del Centre Esportiu Municipal Premià és la gran varietat d’activitats extraordinàries que organitzem adreçades als abonats i que amplien la nostra oferta esportiva i de salut

TALLERS

Durant tot l’any, al CEM Premià organitzem tallers de diferents temàtiques que tenen per objectiu aprofundir en el coneixement d’aspectes relacionats amb l’esport i la salut. Els tallers són gratuïts per als abonats del Centre.

MASTERCLASS

Periòdicament, el Centre Esportiu Municipal Premià organitza masterclass d’activitats que es desenvolupen habitualment al nostre complex esportiu, com el Zumba, l’aeròbic o el Body Combat, per exemple. També es programen masterclass que són d’interès general per als abonats del Centre. Aquestes sessions, habitualment, són gratuïtes per a abonats de quota prèmium o sènior.

CAMINADES

Al Maresme tenim el privilegi de comptar amb paratges naturals d’una bellesa extraordinària. Per això, al CEM Premià organitzem sortides periòdiques per sortir a caminar i descobrir els racons més bonics de la nostra comarca.

REPTES

Organitzem reptes que ajudin a aconseguir els teus objectius, millorar els hàbits de vida o potenciar el coneixement de l’activitat física. Alguns dels reptes que organitzem des del CEMP són: deixar de fumar, perdre del pes, running o les travesses nedant.

ACTIVITATS ESPECIALS CYCLING

Al CEM Premià anem introduint activitats especials en les classes de Cycling que trenquen la monotonia i milloren la motivació. Alguns exemples són les setmanes temàtiques de música o les etapes més conegudes de les grans voltes.