Comunicat CEM Premià 5 de febrer

El dilluns 8 de febrer reobrim la sala de fitness i les activitats dirigides

Benvolguts/des,

Per fi han aixecat la RESOLUCIÓ SLT/1/2021, de 4 de gener i el proper dilluns podrem tornar a obrir la sala de fitness i les activitats dirigides.

Podrem obrir amb algunes limitacions, a les que ja estem acostumats, i altres noves a les que ens anirem adaptant amb l’objectiu de donar-vos el millor servei.

No volem avançar més en les explicacions de la nova situació, sense agrair-vos de tot cor la vostra paciència i col·laboració. Ja us hem comentat en diverses ocasions que la situació per nosaltres no és gens fàcil, com tampoc ho és per a molta part de la societat, per aquest motiu el vostre suport té molt valor per nosaltres.

En el moment que us enviem aquest missatge encara no s’ha publicat cap Resolució i, per tant, estem prenent les decisions en funció del que hem pogut llegir o escoltar en la premsa. A mesura que tinguem informació oficial tan de la pròpia Resolució, com dels aclariments que es facin per al nostre Sector, anirem adaptant el funcionament dels serveis.

L’únic servei que es veurà afectat per aquestes limitacions són les activitats dirigides, que tenen una limitació d’aforament de 6 persones. Com us hem comentat ens haurem d’anar adaptant a la situació, i intentarem reaccionar ràpid aprofitant l’espai que tenim i la nostra màxima capacitat.

Per desgràcia la nostra Administració no dona el valor a l’esport que si donen altres administracions, que el consideren un aliat en la lluita contra la pandèmia i altres afectacions per la salut. Quan la crisis és sanitària la salut ha de ser un bé a preservar i fomentar.

“Moltes gràcies i fins ben aviat!”.

Clicant el següent link podreu consultar la graella d’activitats dirigides que estarà en funcionament a partir de febrer 2021:

>>GRAELLA ACTIVITATS DIRIGIDES<<