Comunicat CEM Premià 2 de juny

Benvolguts/des,

Com sabreu el passat dissabte es van publicar les condicions de la desescalada per la fase III i es van modificar les normatives per l’obertura de les piscines per les fases I i II.

Malauradament, la normativa segueix sense ser gens clara per la fase III, però preveiem que les condicions que s’estableixin ens permetran oferir un servei més complet, viable i coherent del que ara com ara es permet.

Concretament, creiem que les limitacions establertes per l’obertura en les fases I i II, no permeten oferir un servei en les condicions mínimes desitjables pel que fa a:

– La utilització dels serveis: només es poden obrir les piscines per a ús esportiu, no recreatiu, cap altre dels serveis esportius. Tampoc es poden utilitzar les dutxes.

– La igualtat d’oportunitats: no podríem oferir el servei de forma majoritària, hi ha limitacions d’aforament i necessitat de cita prèvia.

– La viabilitat: la demanda de recursos necessaris per acomplir amb els requisits legals establerts són insostenibles en relació al servei que es pot oferir.

«Pel que hem comentat, la nostra decisió (i creiem que la més coherent i majoritària entre els centres esportius) és obrir les instal·lacions en fase III, amb previsió de data 22 de juny (susceptible de canvis per les autoritats sanitàries)»

Ja tenim a punt els protocols d’obertura per acomplir amb les mesures de seguretat preceptives, estem completant les noves distribucions dels espais i implementant les mesures de seguretat i higiene.

Hem volgut comunicar amb vosaltres per avançar-vos l’estat de la situació a dia d’avui, malgrat que, com hem comentat, encara resten molts aspectes per concretar en les normatives per la fase III. Esperem poder-vos informar amb més concreció en els propers dies de com serà la tornada al CEM Premià: nova normativa, dates i horaris d’obertura per atenció i informació,…

«Esperem amb molta il·lusió la reobertura del centre, poder retrobar-nos i donar aquest primer pas cap a la normalització»

Cordials salutacions.