Comunicat CEM Premià 19 de març

Benvolguts/des,

Tal com ens vàrem comprometre, ens posem en contacte amb vosaltres per informar-vos de les darreres novetats.

Ho farem a mode d’esquema per tal que sigui més fàcil de seguir:

-Quotes de serveis: NO ES COBRARÀ CAP QUOTA MÉS fins que no puguem reprendre l’activitat, és a dir, fins que se’ns autoritzi a obrir el Centre. Un cop puguem obrir, quan ja sapiguem quin és l’abast real del tancament i de la nostra capacitat econòmica, proposarem fórmules pel RETORN DELS DIES DE MARÇ que no es va poder gaudir del servei, és a dir, del dia 13 al 31 de març.

-Gestions administratives: atès que no disposarem de cap ingrés durant aquest període, ens hem vist obligats a tramitar un ERTO a la totalitat del nostre personal. Això vol dir que no disposarem de cap treballador per atendre tasques administratives, és a dir, NO PODREM ATENDRE CAP SOL·LICITUD QUE ENS FEU, fins l’obertura del centre, quan recuperem la plantilla de treballadors i l’accés a les eines administratives (que no són accessibles des dels nostres domicilis).

-Properes informacions: tal com hem fet fins ara, us seguirem informant puntualment per els mitjans habituals: mail, facebook i pàgina web. Entenem que tots els dubtes que pot haver generat aquesta situació de crisi sanitària ja han estat aclarits i, per tant, l’única informació que ens resta per transmetre-us és la relativa a la data d’obertura del Centre.

-Distribució de la informació: som conscients de que alguns dels nostres usuaris no estan presents a les xarxes i/o que nosaltres no disposem de les seves adreces electròniques, us preguem que si teniu relació amb alguna d’aquestes persones els hi feu arribar aquesta informació, així com futures comunicacions. Us agraïm molt la vostra col·laboració.

-Classes virtuals: com a mesura per passar el temps de confinament i per ajudar-vos a mantenir la vostra condició física i fer aquest temps més saludable, hem posat a la vostra disposició les següents classes virtuals:

-Marc Ferrer: sessions en directe amb una programació setmanal i amb diferents continguts. Volem agrair la feina d’en Marc i l’ajuda que representa en situacions com l’actual:

http://cempremia.cat/entrena-a-casa-amb-el-marc-ferrer/

-Les Mills virtuals: per la nostra condició de clients, aquesta franquícia ha posat a la nostra disposició aquesta eina perquè la puguem distribuir entre els nostres usuaris Sh’Bam, BodyCombat, BodyAttack,…

http://cempremia.cat/entrena-a-casa-amb-les-mills/

-Gabriel Padilla: sessions de Tai Chi i Qi Gong al seu canal de youtube. Agraïm la seva aportació en aquests moments de crisi sanitària i confinament.

http://cempremia.cat/entrena-a-casa-amb-el-gabriel-padilla/

-Sandra Brañas: sessions en directe amb diferents continguts, els caps de setmana, al seu compte d’instagram. Agraïm la feina de la Sandra en aquests moments tant excepcionals.

http://cempremia.cat/entrena-a-casa-amb-la-sandra-branas/

-Mónica Abella: sessions de Ioga al seu canal de youtube. Agraïm la seva aportació durant aquests dies de confinament.

https://www.youtube.com/channel/UCCgNgyYOF513XtrMB9z2lgQ

Només ens resta desitjar-vos que aquests dies de confinament us siguin el més suportables possible, nosaltres us estarem esperant a la tornada per ajudar-vos a recuperar tot aquest temps d’inactivitat o, si més no, activitat reduïda.

Com ho han fet altres, nosaltres també ens hem referit en alguna ocasió als temps difícils que ens ha tocat viure i a la incertesa que generen per la novetat i la naturalesa de la situació. Desitgem que, un cop passat aquest episodi, les conseqüències siguin lleus i ens permetin a tots recuperar la normalitat el més aviat possible.

L’equip del CEM Premià us volem donar les gràcies per la vostra paciència, la vostra fidelitat i comprensió.

Fins molt aviat!!!