Assessorament Terapèutic Aquàtic

Servei d’Assessorament per a abonats Prèmium i Bàsica.

Aquest servei t’ajudarà a compensar o a millorar les alteracions, desviacions, lesions de la columna vertebral, articulacions, extremitats inferiors/superiors i malalties cròniques.

Els nostres tècnics t’orientaran cap a una activitat física aquàtica sistemàtica i individualitzada, i t’ajudaran a instaurar/millorar/mantenir els hàbits de pràctica d’activitat física per a obtenir una condició física saludable.

OBJECTIUS

– Millorar la qualitat de vida i salut.

– Instaurar nous hàbits de pràctica d’activitat física.

– Millorar la condició física general.

– Millorar les actituds posturals en tots el àmbits.

– Alleujar les molèsties produïdes per la teva alteració.

– Prevenir altres factors de risc de malaltia o lesió.

– Lluitar contra els fenòmens degeneratius crònics, segons casos.

– Elevar i reforçar l’estat d’ànim.

«Al CEM Premià pots gaudir dels avantatges del treball en el medi aquàtic, amb l’assessorament d’un tècnic expert en natació!»

Avantatges del treball al medi aquàtic

– Permet treballar amb menor pressió intervertebral, estrès a nivell articular i excés de pes en músculs i lligaments de la columna vertebral.

– Major mobilitat articular, facilitat i llibertat de moviments amb menys esforç i per tant amb menor dolor en el moment de l’execució.

– Flotabilitat horitzontal que també permet alliberar la columna vertebral de pressions intervertebrals.

– Efecte relaxant que provoca l’activitat realitzada a l’aigua a certa temperatura. Facilita la circulació sanguínia a nivell perifèric.

– No existeix perill de lesió a nivell de les articulacions ni impacte a tota la columna vertebral. Això provoca una major motivació.

– La resistència que ofereix l’aigua al mínim moviment permet que es treballi tota la musculatura del cos general.

– Permet una rehabilitació física, després d’un període de repòs total o intervenció quirúrgica, més ràpida en el temps.

– A nivell psicològic, té grans beneficis i/o repercussions ja que permet guanyar una major autoconfiança a mesura que es va progressant.

«Per accedir a aquest servei només has de demanar hora al socorrista, i podràs gaudir de sessions de 15 minuts amb un tècnic que t’indicarà una rutina d’exercicis amb l’objectiu d’alleujar aquestes dolències»

*Necessari nivell bàsic de natació (dominar els desplaçaments en posició ventral i dorsal).