Reobertura dimecres 25 de novembre

Reobertura dimecres 25 de novembre – 1r tram

Benvolguts/des,

Com vam quedar a l’anterior contacte, ampliem la informació relativa a la reobertura del Centre el proper dimecres 25 de novembre.

QUÈ CAL SABER ABANS D’ACCEDIR AL CENTRE

COBRAMENT QUOTES
Ateses les limitacions, en aquest 1r tram, pel que fa a aforaments, serveis i la posada en marxa de la cita prèvia, no passarem a cobrament cap import corresponent al mes de novembre.

El primer rebut que passarem a cobrament serà el corresponent a la quota de desembre, que serà facturat l’1 de desembre de 2020.

HORARI ENTRADA
L’horari d’entrada serà:

– Laborables: de 6.00 a 21.00h (Les activitats estaran operatives fins les 21.45h). L’accés d’abonats a les instal·lacions es tancarà a les 21.00h i s’haurà de sortir amb el temps suficient per arribar al domicili abans de les 22h.

– Dissabtes: de 8.00 a 20.45h

– Diumenges i festius: de 8.00 a 13.45h

SERVEIS

En funcionament:

– Totes les activitats esportives.

– Bar Restaurant.

– Centre d’estètica, fisioteràpia i salut.

Tancats:

– Hidromassatge, sauna i bany de vapor.

VESTIDORS
Com som una instal·lació amb piscina, els vestidors queden oberts.

AFORAMENT
Els aforaments en el 1r tram queden reduïts a un 30%. A partir del 2n tram, previst pel 7 de desembre, passarà a un 50% (com estàvem abans d’aquest 2n tancament).

CITA PRÈVIA I CONTROL D’ACCÉS
Per entrar a la instal·lació durant el 1r tram serà necessària la cita prèvia i control d’accés (obligatori portar el carnet).

En el link inferior us expliquem com fer la cita prèvia a través de la web:

>>CITA PRÈVIA A TRAVÉS DE LA WEB<<

Si no heu pogut fer la reserva, us podreu adreçar a la recepció del Centre, i si hi ha espai disponible, podreu entrar deixant les vostres dades.

FUNCIONAMENT CITA PRÈVIA

– S’obrirà la cita prèvia amb 2 dies d’antelació.

– Només es podrà reservar una activitat al dia (activitats dirigides d’aigua o activitats dirigides de sala o bany lliure o sala de fitness).

– Limitació d’estada al Centre d’1 hora.

– Només es permetrà l’entrada al Centre 15 minuts abans de l’hora reservada; la sortida s’haurà d’efectuar com a màxim 15 minuts després de finalitzar la reserva.

QUI PODRÀ ACCEDIR AL CENTRE
Només podran accedir els abonats titulars, prèvia cita. No es permetrà l’entrada durant el 1r tram ni a tiquets puntuals, ni associats a les quotes (menors de 14 anys o convidats).

MESURES SEGURETAT
Les mesures de seguretat seran les mateixes que hem estat aplicant fins ara.

Apel·lem a la responsabilitat de tots. Podem tornar a fer exercici al Centre, però hem de respectar les normes a que obliga l’autoritat sanitària i preguem comprensió i paciència, si som responsables, superarem les restriccions més estrictes del 1r tram que està previst que finalitzi el 7 de desembre.

Recordar l’obligació de l’ús de la mascareta en les circulacions en tota la instal·lació (inclosa la sala de fitness si no s’està fent exercici), el rentat de mans i la distància de seguretat.

GRAELLA D’ACTIVITATS DIRIGIDES
Així mateix, us fem arribar la graella d’activitats dirigides que estarà en funcionament a partir d’aquest dimecres  25 de novembre.

Gràcies per tot i fins molt aviat!.