Comunicat Club Natació Premià – Pagament voluntari

Benvolguts/des,

En primer lloc esperem que tots us trobeu bé de salut i amb molts ànims per superar aquesta situació.

A proposta d’algunes famílies, us adrecem aquest escrit en el que us oferim la possibilitat de pagar la quota esportiva dels vostres fills de forma voluntària.

La posició del Club és clara i va quedar palesa en l’escrit en el que us informàvem de la política de cobrament de les quotes durant els dies que duri el tancament per la crisi sanitària. Com diem, la proposta que us fem arribar ha sorgit d’algunes famílies i és la nostra responsabilitat de vetllar per la viabilitat del Club i, per tant, aprofitar qualsevol via d’ingressos que puguem rebre i que, sens dubte, ens serà de gran ajut.

La gestió d’aquests pagaments la farem de la següent forma:

– A partir d’avui i fins el dia 22 d’abril teniu temps per fer-nos arribar un correu a l’adreça qabril@cnpremia.cat, especificant-nos la vostra voluntat de que us girem un rebut amb el cobrament corresponent a la quota d’abril.

– Especifiqueu el nom de l’esportista al que hem de girar el rebut, si teniu més d’un fill, poseu NOMÉS el nom del que voleu que girem el rebut (així sabrem si en voleu pagar un o més, l’esportista que consti en el rebut és indiferent).

– El vostre consentiment és només pel mes d’abril, per mesos successius, si és el cas, farem un comunicat específic. No girarem cap rebut sense el vostre consentiment explícit.

– Recordeu que el pagament és VOLUNTARI i, evidentment, CONFIDENCIAL.

*Aquesta adreça de correu electrònic s’ha d’utilitzar exclusivament per fer el pagament voluntari de la quota d’abril. No es podran atendre altres qüestions.

Ens retrobem aviat.

CLUB NATACIÓ PREMIÀ