Comunicat CEM Premià 17 de març

Benvolguts/des,

Ens posem en contacte amb vosaltres per informar-vos de quina és la situació del nostre servei, assumint que la incertesa i dubtes d’aquest moment segurament no ens permetrà esvair totes les incògnites que es plantegen.

En primer lloc desitgem que us trobeu bé de salut i que no estigueu afectats ni vosaltres ni el vostre entorn proper.

Com vàreu veure, el tancament del servei es va fer de forma sobtada i seguint les instruccions de les autoritats sanitàries. A partir del passat divendres tot el nostre personal es troba confinat i només té accés al Centre una petita part, que està realitzant diferents tasques de neteja, manteniment i conservació, imprescindible per mantenir el Centre operatiu i segur.

És la nostra voluntat anar contactant amb vosaltres a mesura que us puguem informar de forma concreta, cal que tingueu present que hi ha decisions que, com la del propi tancament, no depenen de nosaltres sinó de les Administracions Públiques i se’ns informa amb comptagotes, tal com es van produint.

Comprendreu que estem tots en moments molt difícils i d’incertesa, tant per la situació del servei com la del nostre personal. Tots els nostres esforços es concentren en garantir la viabilitat del servei un cop passada aquesta situació, per la qual cosa, us demanem paciència i comprensió. Intentarem fer les coses el millor que sapiguem i puguem amb els recursos dels que, ara com ara, disposem.

Com haureu vist, per ajudar-vos a passar aquests dies de confinament, hem posat a la vostra disposició dues eines:

– Classes en directe a càrrec del nostre entrenador personal amb diferents continguts.

– Classes dirigides virtuals que ens ha cedit Les Mills, de forma desinteressada, perquè en fem difusió entre els nostres usuaris.

De nou us volem agrair la vostra comprensió, paciència i col·laboració.

Us seguirem informant per aquest mateix mitjà a mesura que disposem de novetats.

Cordials salutacions.