Comunicat CEM Premià 30 d’octubre

Benvolguts/des,

Tal com informàvem ahir, el Govern de la Generalitat de Catalunya ha decretat noves mesures de contenció de la COVID-19. Entre d’altres mesures han ordenat el tancament dels centres esportius, a partir d’avui el CEM Premià ja restarà tancat. La mesura tindrà una durada mínima de 15 dies.

A partir d’aquest moment, per garantir els salaris dels treballadors, ens veiem obligats a tramitar un ERTO de suspensió de contractes, per la qual cosa cap treballador del Centre podrà estar operatiu durant aquests dies, i per tant no podrem atendre cap gestió administrativa.

Les nostres oficines estaran tancades i no hi haurà atenció telefònica, ni presencial ni per correu electrònic.

Les vies de comunicació que utilitzarem per transmetre-us la informació, a mesura que l’anem rebent, seran el mail (només per a enviaments) i la pàgina web: www.cempremia.cat

Durant aquest període de tancament de 15 dies no es passarà cap rebut al cobrament.

Les restriccions i limitacions que hem patit durant aquests 4 mesos, en els que hem complert amb totes les normatives de seguretat preceptives per la contenció de la COVID-19, sumat al període de tancament anterior, ha produït un desgast molt gran en el nostre sector, per la qual cosa aquest tancament, si bé justificable sanitàriament (cosa que nosaltres no discutim), suma més dificultats a les que ja arrossegàvem fins ara. Per aquest motiu donem molt valor a la vostra lleialtat i el reconeixement que ens heu demostrat durant aquests mesos de reobertura.

Us estarem esperant de nou a la tornada. Gràcies per tot i arreveure.