Comunicat CEM Premià 3 de març

Sol·licitud de devolució de la part proporcional de febrer

Benvolguts/des,

Com a conseqüència de la RESOLUCIÓ SLT/1/2021, de 4 de gener i les successives pròrrogues, del dia 1 de febrer fins el 7 no vam poder oferir el servei de fitness (tant de sala com activitats dirigides), sí estaven en funcionament les piscines amb ús per lliure.

Tots els usuaris que acompleixin les següents condicions (les dues imprescindibles) ens poden demanar la devolució de la part proporcional de la quota de febrer:

-NO han estat mai usuaris del servei de piscina.

-NO han fet ús del servei de piscina durant aquest període de temps.

A partir del dimecres dia 3 de març podeu passar per les oficines del CEMP i omplir un formulari. Teniu temps per fer la sol·licitud fins el dia 31 de març.

Durant el període establert el CEM Premià recollirà les sol·licituds. Un cop es conegui el total de l’import a retornar, es farà un pla de retorn. La fórmula de retorn dependrà de l’import total a retornar i la capacitat econòmica que tingui el CEM Premià.

Us preguem que sigueu honestos amb nosaltres i demaneu la devolució (si és la vostra voluntat) si en realitat acompliu amb els requisits per fer-ho. Com hem comentat alguna vegada i és públic, la nostra situació, com la de la resta del sector, és molt delicada i ens calen tots els recursos per poder seguir endavant.

Us agraïm molt la vostra confiança i suport i, un cop més, us preguem paciència i comprensió.

“Moltes gràcies, salutacions cordials”.