Comunicat CEM Premià 18 de desembre

Benvolguts/des,

Avui el govern de la Generalitat ha anunciat que a partir de dilluns, fins el dia 11 de gener, serà obligatori l’ús de la mascareta en tota la instal·lació i totes les activitats, excepte piscina i la dutxa.

En relació a aquesta nova mesura us volem comentar:

La mascareta no és un impediment per la pràctica esportiva, hi ha llocs i usuaris (del nostre Centre també) que ho han estat fent sense cap problema.

Us recomanem l’ús d’una mascareta dissenyada per fer esport. El teixit és més prim, permet transpirar i tenen la protecció exigida legalment (es pot fer, fins i tot, entrenament de triatló). Tenen múltiples usos, són rentables, i l’ús surt molt econòmic, més que una mascareta convencional.

– Segur que al principi serà una sensació estranya, però un cop adaptats suposarà un element més de seguretat que es sumarà a les mesures de reducció d’aforament, distància de seguretat, desinfeccions i  ventilació forçada que ja estàvem aplicant.

– Pel que fa a les activitats, farem un procés d’adaptació inicial del nivell d’intensitat, per les persones que ho necessitin i en les activitats que ho requereixin. La graella seguirà igual que fins ara.

La circulació pels vestidors també s’haurà de fer amb mascareta.

Us animem a seguir tenint cura de la vostra salut mitjançant la pràctica esportiva, activitat molt important en temps com els actuals, és la millor inversió personal que podeu fer. Les noves normatives poden suposar un inconvenient al principi però un cop adaptats, seran un element més de seguretat a sumar tots els que ja teníem fins ara.

«Moltes gràcies per la vostra comprensió i col·laboració».
«Que tingueu molt bones festes».