Comunicat CEM Premià 15 d’octubre

Benvolguts/des,

Tot i que estem a l’espera de la ratificació i publicació de les noves mesures aprovades pel PROCICAT, avancem quina serà l’afectació en el CEM Premià, a l’espera de que es confirmin definitivament.

Segons consta en l’esborrany al que hem pogut tenir accés,
s’aprovaran tres mesures:

– Reducció dels aforaments dels centres esportius al 50%: malauradament el nostre sector no ha recuperat els nivells d’afluència pre COVID i els percentatges actuals d’aforament estan molt per sota d’aquest percentatge, per tant, de moment, aquesta mesura no tindrà cap afectació. Estem preparant la pàgina web perquè sigui visible i podeu consultar l’aforament del Centre en tot moment.

– Control d’accés: ja disposem del control d’accés des del primer dia d’obertura post represa, recordeu que és imprescindible l’ús de la targeta per entrar i sortir. No confondre amb la cita prèvia, que no consta en el document aprovat.

– Acomplir amb les mesures de seguretat indicades pel PROCICAT: tots els espais esportius es van adaptar a les normatives indicades per les autoritats sanitàries per la reobertura, per tant, no cal aplicar cap mesura addicional.

Volem fer esment a que les mesures aprovades tenen l’objectiu de reduir la mobilitat, no millorar la seguretat (com hem comentat les mesures de seguretat ja han estat aplicades en el moment de l’obertura en la represa), tal com va comentar ahir en la seva compareixença la Consellera Budó, la incidència en positius de l’esport és insignificant.

Cordials salutacions.