Comunicat CEM Premià 15 de gener

Benvolguts/des,

Les autoritats sanitàries han comunicat que prorroguen les mesures aprovades en la RESOLUCIÓ SLT/1/2021, de 4 de gener, per la qual cosa, seguirem una setmana més, fins el 24 de gener, en la mateixa situació en la que estem actualment.

Us recordem que podeu fer ús de les piscines per nedar mitjançant la cita prèvia.

Pel que fa a la quota del mes de gener, tal com us vàrem comentar en l’anterior mail, tindrem a la vostra disposició uns formularis per tal que, si ho desitgeu, pugueu fer la reclamació de la part proporcional. De nou, us demanem la vostra col·laboració i paciència per tal de poder superar aquesta situació tan complicada pel nostre sector i altres que, com el nostre, s’han vist tan afectats durant aquesta crisi sanitària. Els períodes de tancament, 5 mesos en els últims 10 mesos, les restriccions d’aforament i d’ús dels serveis, estan fent aquesta situació insostenible.

Des del sector esportiu seguim apostant per ser part de la solució, tenir cura de la vostra salut és la millor manera d’afrontar una crisi sanitària. Tal com manifestava dies enrere el Sr. Gerard Esteve, President de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, citant dades del propi Ministerio de Sanidad, la incidència del casos positius és del 0,28%, és a dir, insignificant. De nou ens veiem afectats molt greument per situacions que res tenen a veure amb nosaltres ni amb la nostra activitat.

«Agraint de nou la vostra paciència i comprensió, us saludem cordialment»