Campanya Solidària setembre 2020

Campanya Solidària de DISA Premià

DISA Premià engegarà del 4 al 12 de setembre la Campanya «L’Euro Solidari», per adquirir productes d’alimentació i higiene.

«Trobaràs guardioles solidàries a comerços, supermercats, bars i restaurants de Premià de Mar i també al CEM Premià».

El DISA, és el banc d’aliments de Premià que dóna servei des de la Parròquia de Santa Maria.

Compta amb més de 100 voluntaris provinents de Càritas Premià, Assemblea Local de la Creu Roja i Església Evangèlica de Premià de Mar, i amb la col·laboració de l’Esplai Parroquial, Brigada Municipal, Policia Local i xarxes de voluntaris.

Des del DISA s’ajuda a cobrir les necessitats alimentàries bàsiques de les famílies derivades dels Serveis socials amb criteris de cohesió, corresponsabilitat i justícia social.

En el DISA es treballa optimitzant recursos i afavorint la transparència i la qualitat del servei. Els productes d’higiene i d’alimentació que oferim procedeixen de la Unió Europea, de la Creu Roja, del Banc dels Aliments, i dels horts socials de Premià de Mar, entre altres col·laboradors, a més de compres i campanyes de recapte.

El repte del DISA és, des de l’eficiència i amb una gestió impecable, ajudar a crear oportunitats perquè tothom recuperi la seva dignitat i pugui desenvolupar el seu projecte vital.

Si vols col·laborar amb el DISA, escriu a disapremia@gmail.com

«Col·labora!»