ESTÈTICA

Venir al Centre Esportiu Municipal Premià significa cuidar-te en tots els sentits. Per això, t’oferim un servei integral d’estètica amb un ampli ventall d’opcions per a què et sentis bé per dins i per fora.

Fotodepilació

Elimina definitivament el pèl del teu cos amb el servei de depilació del CEMP.

Massatge

Relaxa cos i ment amb els diferents tipus de massatges que t’oferim al CEMP.

Tractaments de bellesa

Al CEM Premià t’oferim serveis d’estètica sense haver de sortir de la instal·lació.

Fotodepilació

Vols eliminar definitivament el pèl del teu cos?
El servei de fotodepilació del CEM Premià té aquests avantatges:

– Disminueix la quantitat i l’espessor del pèl quan torna a sortir, fins a eliminar-lo per complet
– Mètode indolor
– S’adapta millor a les pells blanques
– El tractament deixa la pell més suau

Depilació

Vols lluir un cos sense pèls? Gràcies als serveis d’estètica del Centre Esportiu Municipal Premià podràs depilar-te amb diferents tècniques: cera a baixa temperatura o cera tèbia amb roll-on. Tenim un ampli ventall de serveis per a homes i dones.

Massatge relaxant

El massatge relaxant té com a objectiu aconseguir la màxima relaxació muscular, mitjançant tècniques manuals i altament sensitives. També s’aconsegueix un elevat estat de relaxació mental. Molt indicat en persones altament sensibles i amb estrès, fatiga muscular per tensió nerviosa, etc.

Massatge de Drenatge Limfàtic

Aquest massatge es caracteritza per moviments molt suaus i precisos amb la mà per tal d’estimular els ganglis limfàtics. A diferència del massatge tradicional no provoca calor ni hiperèmia (vermellor) essent unes manipulacions suaus i superficials. No s’acostuma a treballar amb olis o cremes, encara que es podrien aplicar un cop finalitzat el drenatge. Els seus principals efectes són: acció antiedematosa, tranquil•litzant, analgèsic i neteja d’acumulació en teixits.

Pedres calentes

Massatge corporal relaxant amb pedres calentes d’origen volcànic. Activa la circulació, relaxa la musculatura i harmonitza el sistema energètic.

Fang (tractament reafirmant)

Aquest tractament reafirmant permet netejar la pell per poder tenir-la radiant i desintoxicada.

Neteja de cutis

Les mans dels nostres professionals faran que la neteja de cutis sigui més efectiva i aconsegueixi mantenir la pell del rostre jove, suau, hidratada i més lluminosa.

Peeling corporal + hidratació

Aquest tractament regenera, neteja i hidrata la nostra pell.

Manicura i pedicura

T’ajudarà a tenir tant les mans i els peus, així com les ungles, més sanes i boniques. Les mans són part de la nostra carta de presentació i estan exposades constantment a diferents elements nocius que les afecten negativament (aigua, temperatura, ambient, detergents, etc.). Per això necessiten atencions especials.
Per altra banda, una bona pedicura és important ja que els peus són el suport de tot del cos. Uns peus mal cuidats poden forçar males postures i provocar malestar.

Xocolateràpia

Els efectes i sensacions de la xocolata són especialment gratificants. A més de la serenitat i el relaxament, hidrata i nodreix la pell. Es realitzen sessions d’esquena, cames, cos sencer, facial, etc.